onsdag 19 november 2008

Dumma böcker



Jo, jag har nog berättat hur jag brukar klättra i mormors bokhylla. Men inte sist jag var där, mormor reagerade så fort jag bara tittade på bokhyllan och eftersom jag inte ville göra henne arg så vara det allt jag gjorde - tittade.

Här hemma brukar jag aldrig klättra i bokhyllan. Fast jag fick ett ryck i går natt. Hela huset låg och sov och matte var på väg att lägga sig när jag bara kom på att jag aldrig varit högst där uppe på bokhyllan.

Jag tog sats och hoppade först upp på en mellanhylla



men när jag tog sats därifrån lyckades jag tyvärr inte komma ända upp utan fann mig själv hängandes på böckerna och jag tror att jag skulle ha klarat det ända upp om de dumma böckerna inte varit så...dumma!

De fick för sig att attackera mig och bara flög över mig.






Matte sa att min svans inte varit så stor sedan vi hade en hund på besök och det kanske stämmer men jag tror att du blivit lika rädd som jag om det hände dig.
Jag ska aldrig mer klättra på böcker!


tisdag 18 november 2008

Bara vara



Människorna verkar inte riktigt förstå det här med att njuta fullt ut.




Att mysa mot en kudde...




snurra några rundor...




och bara vara!


söndag 9 november 2008

Mesigt

Matte och husse kan vara riktigt mesiga ibland. Så fort jag gör det minsta lilla så skriker de:
- Oj, oj, oj lilla Sture, akta så du inte skadar dig, komsiiiii, komsiii, kom lilla pluttengubben!!! Oj, oj, oj!!!

Igår undersökte jag diskmaskinen och då började de naturligtvis att ojja sig igen.




De beter sig jättetramsigt. Vad skulle kunna hända?!


.
Det är ju JAG som ska äta på tallrikarna så det är väl klart att jag vill se så att maskinen klarar av att göra dem rena!
.
.
Inte nog med att de ojjade sig för de trodde jag skulle skada mig, de trodde inte att jag hade koll på läget, trodde inte jag kunde komma ut...HALLÅÅÅÅÅ! Så de tog isär maskinen och trodde att de gjorde mig en tjänst men jag tyckte det var MYCKET förnedrande. Som om jag inte skulle kunna ta mig ut!



Så jag satt kvar och från början tänkte jag sitta kvar där för alltid - njaa, kanske inte för alltid men vääääldigt länge men det var så himla tråkigt. Nu retar jag mig att jag inte satt en liten stund till, för nu tror de att de gjorde mig en tjänst och kommer vara precis lika mesiga nästa gång.