lördag 11 juli 2009

Lotus

Nu har han kommit, mormors Russian Blue - Lotus! Hela vägen från Örebro.

Jag har inte fått träffa honom än och jag frågar: När, Näär, NÄÄÄÄÄÄÄÄr???? Men de säger att han måste vänja sig vid mormor först.

De två första dagarna hos mormor lade han sig under soffan och vägrade komma fram förutom när han skulle äta och gå på toaletten. De tre första nätterna fick mormor inte sova en blund för lille Lotus skrek oavbrutet efter sin bror och sina föräldrar, men sen upptäckte han visst att mormor faktiskt är snäll och då vågade han sig fram och nu verkar de ha det jättebra tillsammans.

Matte och husse har fått komma dit och hälsa på och då gömde han sig först under soffan, sedan bakom krukorna i fönstret men efter ett tag hade han blivit så leksugen att han glömde bort att vara rädd för dem.

Mormor har berättat att de sitter och myser tillsammans hela kvällarna och att Lotus sover vid hennes fötter på nätterna. Han verkar trivas hur ba som helst och det förstår jag för mormor har alltid en massa godsaker att bjuda på och så är hon så bra att leka med.

Jag hoppas jag får träffa honom snart.



måndag 6 juli 2009

Idéer...

Matte och husse får för dig saker, de får idéer som de bestämt ska genomföra och ibland kan det bli så knäppt. Den här gången fick de för sig att kamma lugg på mig fast jag förklarat hur många gånger som helst att jag inte är en långhårig katt, det är inte meningen att jag ska ha lugg.