lördag 29 maj 2010

Lördagslek

När det är lördag och helg ska man leka extra mycket!


fredag 28 maj 2010

Grått och trist

Dagar när det är grått, kallt och tråkigt MÅSTE man ha en skön filt att krypa ner i.

torsdag 27 maj 2010

Vilda Lotus

Som ni säkert kommer ihåg flyttade Mormor ihop med en liten kise förra året - vilda och galna Lotus. En gång har jag träffat honom men kemin stämde inte alls. Husse och Matte pratar hela tiden om att vi ska träffas igen men att vi inte hinner.

Jag känner inget behov av att träffa honom, jag har hört hur Matte och Husse pratat med mormor i telefon om allt bus han hittar på. Han verkar ha hävt ner varenda kruka, rivit sönder gardiner och ätit upp datortangenter. Sen hoppar han upp på allt han ser, på skåp, bokhyllor gardinstänger och dörrar. Han låtsas att han kelar med mormor och så smyger han upp och sätter sig på hennes axlar och därifrån hoppar han till allt han ser.



Hade jag varit mormor så hade jag blivit smått galen men hon tycker att han är ganska rolig. Hon säger att han inte är så vild och galen hela tiden, att han kelar och myser för det mesta.

Hmmm, vet inte om jag tror på det...

onsdag 26 maj 2010

Titta solen!

Jag tycker jättemycket om solen, har längtat efter den hela
hösten och hela vintern, ja, jättelänge. Nu när den äntligen kommit tillbaka är jag mycket glad men det tar en stund att
vänja sig.

söndag 23 maj 2010

Mys

Den mesta av tiden när jag inte bloggat under vintern så har jag sovit eller bara legat i sängen och myst. I bakgrunden på bilderna ser ni Matte, hon tycker också om att sova.

fredag 21 maj 2010

Gamla foton


Nu har det gått oförskämt lång tid sedan jag bloggade...det har gått så lång tid att fotona börjar bli gamla och tråkiga.
Solen är här och sommaren inte långt borta så nu kryper jag ur min filt och börjar blogga igen.
Vad har hänt sen sist egentligen...