måndag 22 juni 2009

Namnet Lotus


I mitt förrförra inlägg (klicka HÄR så kommer du till det) berättade jag att den lilla kattungepojke som ska flytta hem till mormor i juli kommer att heta Lotus och då fick jag den här kommentaren av Klosterkatten Rufus
.
Jag var tvungen att tänka en stund på svaret och vet du vad jag tror - jag
tror att både flickor och pojkar kan heta Lotus.

De flickor som heter Lotus tror jag blivit döpta efter
den vackra Lotusblomman.


Men pojkar som heter Lotus har nog fått sitt namn efter den här snygga bilen:



Hos uppfödaren Concinnus där jag kommer ifrån kan du gå in och läsa om en annan cool pojke som heter Lotus - klicka HÄR.



söndag 21 juni 2009

Lite lek


Idag när jag satt och hade hur tråkigt som helst och funderade om jag skulle gå och lägga mig kom plötsligt mattes väska farandes i luften som en stor klump.



Åh, jag bara älskar när husse och matte dyker upp från ingenstans och vill leka!
.




Men sen lika snabbt som leken började så slutar den. Jag tiggde och bad att vi skulle leka lite, bara lite, lite till men nej, då hade de inte tid.


Så nu sitter jag här och har tråkigt igen.

söndag 14 juni 2009

Stockholmsresa



Har du undrat varför jag inte skrivit på ett tag? Svaret är att jag varit bortrest. Jag har varit i Stockholm igen. När husse och matte började prata om Stockholm blev jag rädd att vi skulle tillbaka till den där varma, trånga lägenheten igen och bo där heeela sommaren precis som förra året. När vi kom fram visade det sig att vi skulle bo på hotell. Jag har aldrig bott på hotell förut. Det var spännande först men efter ett tag blev jag irriterad på att jag inte kunde springa min vanliga motionsrunda.

.

På resan dit stannade vi på ett kul ställe.


Och där träffade vi mormor och moster.


.
Där fanns mycket att titta på, människor, hundar, fåglar och en ekorre,
den första jag någonsin sett.


Mormor och moster åkte en annan väg hem för de skulle åka och hälsa på den lilla pojken som ska flytta hem till mormor i juli. Hon har funderat på flera namn till honom men nu tror jag att hon bestämt sig för Lotus. När mormor kom och hälsade på oss efter att hon hälsat på den lille pojken så var hon så glad. Hon sa att hon tyckte jättemycket om honom. Jag hoppas att han tyckte om henne med.