onsdag 4 augusti 2010

Gissa...

Gissa vad detta är?
.


Det är ju jag som är alldeles ensam på balkongen! Jag har fått tjata mig till det men nu förstår Husse och Matte äntligen att jag är vuxen nog att göra vissa saker själv.

11 kommentarer:

Klosterkatterna sa...

Det är alltid lite svårt för hussar och mattar att förstå att deras kisse växer upp och blir självständig... fin liggmatta du fått tag i, förresten! Har du någon fin utsikt från balkongen? Fjäderkotletter i närheten, t.ex.?

Tass från Imma, abbemissa.

KARLAVAGNEN sa...

Grattis! Be dem att näta in balkongen så kan du ströva fritt där. Trixie har jättebra nät. Som inte ska spännas utan vara lite lagom slacka, så att det känns otäckt att klättra i dem. Hönsnät funkar absolut inte t ex.

Wikki Bloggkatten sa...

Vad härligt det är med balkonger, eller hur Sture?
TassKram Wikki

KARLAVAGNEN sa...

Sturelino - har du rymt? Eller blivit utestängd? Har du fått tag på mattjuven än då? Eller har du rent av semester?

KARLAVAGNEN sa...

*diskret harkling*

Anonym sa...

Grattis på namnsdagen, Sture!
Det var längesen du bloggade och jag som kollar otåligt varje dag! Du är världens näst sötaste choklad-siames (eller är du brun?). Min Boris är sötast! Fast han kan inte blogga, bara öppna dörrar och kylskåp. Om du känner dig ensam som enda katt är du välkommen till oss: 4 siameser, en boxer och några mänskor.
Kram,
Anna

KARLAVAGNEN sa...

Med fasa gissar jag på att detta är en nedlagd blogg? Hoppas, hoppas innerligt jag har fel!!!

KARLAVAGNEN sa...

Snälla kom tillbaka som lussekatt! Sture!!!!

KARLAVAGNEN sa...

Snälla, snälla, snälla Sture kom tillbaka, St. Lucia närmar sig med stormsteg. Du slipper vara lussekatt om du hellre vill vara tomte!!!

Santo - en blogg om en katt sa...

Mjau på dig! Fin blogg du har, kul att jag hittade hit. :) Kolla in denna KATTBLOGGEN och säg vad du tycker om den! Kanske börja följa på bloglovin?

Det skulle göra denna kissemiss VÄLDIGT glad! :D
/ Blöta nospussar

Martina sa...

Hej Sture!

Vilken härlig katt du ser ut att vara:) Vill tipsa om en utlottning som jag har på min sida. Du kan vinna en klösbräda från Marmalades Pets, om du själv vill tävla och eller tipsa andra kattvänner. www.cattio.com

//Martina