onsdag 6 augusti 2008

Drömyrke

Om jag var tvungen att välja ett yrke skulle jag bli
KONSTNÄR


Eller
SKÅDESPELARE
.

4 kommentarer:

Concinnus sa...

Ha hahahahhaha
Sture - du tar kål på mig!!! (Aj! Nu har jag träningsvärk i kinderna!! :-D )

Iann
(Ganska lik Micke Persbrandt va...?)

Lillemor sa...

Sture du kan verkligen pigga upp en grå regnig dag :-)
Jag tycker att du verkar ha stor talang för både konstnärs- och skådespelaryrket.

Själv funderar jag på att bli personlig tränare. Jag ser till att mina två kattsambos motionerar regelbundet med hopp och intervallträning.

Kotten

Sture sa...

Persbrandt JA, där satte du spiken på rätt skruv!!! Jag hade nämligen skrivit ett eget litet manus och hade uppvisning här hemma. Jag spelade Persbrandt som gjort ett fasansfullt brott och alla jagade honom, poliser, människor, ankor och kor - ja, ALLA jagade honom. Han (jag) sprang och sprang och sprang tills han hittade en liten fiskebåt och gav sig ut på det stora mörka havet. Det var storm så han blev mycket sjösjuk och trillade av båten och simmade till en öde ö, där han lade sig ner så utmattad att han inte visste om han levde eller var död - just den scenen när han ligger där, just den scenen var det jag spelade på de två bilderna. Vad kul att du såg likheten!

Hej Kotten! Grattis till dina vackra barn! Jag tror att du skulle bli en alldeles utmärkt personlig tränare, jag har ju sett bilder på dig du måste träna väligt mycket för att hålla dig så fin.

Många kramar från Sture

Lillemor sa...

DEN filmen VILL jag se :-D

Och så tack!

/Kotten