tisdag 3 juni 2014

Koppeltvång


Jag har aldrig haft trädgård förut. Den är rätt mycket större än en balkong och man kan inte titta ner på träden ifrån den utan man är redan så långt ner det går. Ibland ser jag andra katter gå förbi och jag undrar så vad de gör i MIN trädgård men jag får inte gå ut när jag vill för Matte och Husse så jag har inte kunnat fråga de andra katterna varför de tror att de kan springa här hur som helst utan att fråga mig om lov.

Jag tycker det är jobbigt att ha koppel och försöker förklara att om jag inte behöver det där inne, varför ska jag då ha det på mig ute.
- LÅT MIG GÖRA SOM JAG VILL OCH TA GENAST AV MIG DE HÄR REMMARNA!!!
Nej inte fattar de det utan står så glada och glor och säger, jag tror att han vill gå in.


Efter ett tags tjafsande går jag in och sätter mig demonstrativt i dörröppningen och säger:
- Så, nu är jag inne, ta av mig kopplet så ska jag visa att jag är stor grabb nu och klarar av att gå ut alldeles själv utan koppel.


Men som vanligt förstår de inte. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är skit med koppel, men man vänjer sig. Och det är lite kul också att släpa omkring människorna. Min husse och matte tror att de är ute och går med mig, men det är jag som är ute och går med dem! Haha!
/Tyson

Sture sa...

Tänk vad de där människorna har fått allt om bakfoten. Jag får väl också ta och försöka bli vän med det där kopplet så jag kan dra runt på Matte och Husse lite längre sträckor - jag känner att det finns mycket att upptäcka i världen.
Tass på dig Tyson
/Sture