fredag 27 februari 2009

Tröst

Både husse och matte har gått och blivit sjuka i magen och det är jättetråkigt för då är det ingen som vill leka - ja, det är rätt synd om mig. Tur att det finns ett varmt och skönt element att trösta sig under.

5 kommentarer:

Lilla Eken sa...

Åh vad det är synd om dig Sture!!!
Det ser ju urtrist ut där under elementet.. hmm... kan du inte be din matte och husse att lägga sig där under elementet bredvid dig åtminstone??! Det ser ut som att de precis skulle kunna få plats att trycka in sina huvuden?

(Stackars matte o husse också... )

Sture sa...

De har så stora huvuden så jag tror att de skulle fastna och det skulle vara jättejobbigt för då skulle jag aldrig få det riktigt lugnt och skönt där under elementet, de skulle hålla på och prata heeeeela tiden.
Det är faktiskt lite bättre nu för husse har blivit frisk och kan leka med mig igen.
Många kramar
/Sture

Anonym sa...

Mattar och hussar borde inte få lov att vara så sjuka att de inte kan fullgöra sina plikter: ordna mat och färskt vatten varje dag, göra ren lådorna, gosa och leka. Men tjänstefolk är inte som förr... *suckar*

Tass från Aragorn, klosterkatt.

Unknown sa...

Tråkigt för dig Sture,men så skönt för dig att vila vid elementet och få värme och tröst.=)

Varma nospussar från Maria!

Anonym sa...

Å vilken fin och mysig kattblogg du har! :)

Nu har du chans att vinna 2 kg valfritt kattfoder ur Royal Canins sortiment. Kika in på vår blogg för att delta i tävlingen! Lycka till, kompis!http://katthemmetkompis.blogg.se/2009/march/vinn-2-kg-kattmat-fran-royal-canin.html

/Tass, katterna på Katthemmet Kompis